ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK

Tudi v tem šolskem letu imate možnost prijaviti svojega otroka na zdravstveno letovanja Rdečega križa na Debelem rtiču ali Društva prijateljev mladine „Mojca „v taboru Mojca.

Zdravstveno letovanje otrok z Rdečim križem

Rdeči križ izvaja zdravstveno letovanje otrok na Debelem rtiču. Letovanje je namenjeno otrokom, ki imajo zdravstvene težave (otroci, ki imajo v zadnjem letu, v medicinski dokumentaciji zapise o večkratni hospitalizaciji ali so bili pogosteje bolni in imajo o tem dva ali več zapisov).

Termina letovanja sta dva (7. 7. – 14. 7. 2019 in 14. 7. – 21. 7. 2019).

Cena letovanja je 35 €. Letovanje sofinancirata ZZZS in občina.

Prijavnice oz. predlog dobite pri izbranem osebnem zdravniku otroka. Pri svetovalni delavki šole dobite še podatke za nakazilo. To nato sami odnesete na Območno združenje RK Novo mesto.

Prijavnico oz. predlog dobite pri otrokovem osebnem zdravniku od 15. 4. 2019 dalje.

Ker je interes za letovanje zadnja leta velik, vam svetujemo, da pohitite s prijavo. Prednost bodo imeli otroci, ki bodo prej oddali vso potrebno dokumentacijo. Rok za prijavo je do zapolnitve mest oz. 1. 6. 2019.

Zdravstveno letovanje otrok v taboru „Mojca“

Društvo prijateljev mladine „Mojca“ izvaja zdravstveno letovanje otrok v taboru „Mojca“ v Dolenjskih Toplicah. Letovanje je namenjeno otrokom, ki imajo zdravstvene težave (otroci, ki imajo v medicinski dokumentaciji v času od 17. 2. 2018 do 28. 2. 2019 dva ali več zapisov).

Termina za letovanje je od 29. 6. – 6. 7. 2019.

Cena letovanja je 15 €. Letovanje sofinancira ZZZS.

Prijavnice oz. predlog dobite pri izbranem osebnem zdravniku otroka. Pri svetovalni delavki šole dobite še podatke za nakazilo. To nato sami odnesete na DMP Mojca.

Prijavnico oz. predlog dobite pri otrokovem osebnem zdravniku od 15. 4. 2019 dalje.

Ker je interes za letovanje zadnja leta velik, vam svetujem, da pohitite s prijavo. Prednost bodo imeli otroci, ki bodo prej oddali vso potrebno dokumentacijo. Rok za prijavo je do zapolnitve mest.

Za dodatne informacije sem vam na voljo po telefonu  07 33 46 823 ali elektronski pošti sonja.stefanic@os-brusnice.si.

 

Svetovalna delavka

Sonja Štefanič

Morda vam bo všeč tudi...