CŠOD Kranjska Gora – 2. dan

Naš današnji dan je bil zelo pester. Učiteljica je bila prepričana, da nas bo zjutraj zbudila ona, a smo jo mi prehiteli. Po jutru se dan pozna in naš je bil res uspešen.

Po zajtrku, ki smo si ga izbrali sami, smo se odpravili na smučišče. Razdelili smo se v 6 skupin in se veselo spuščali po smučišču. Vsi smo od včeraj že zelo napredovali in učitelji pravijo, da smo res dobra skupina. Nekateri smo se peljali že s sedežnico in smučali po strminah, drugi pa smo prvič uporabljali jurčka. Kako smo bili ponosni nase.

Smučali smo celo dopoldne z vmesno malico. Ob 13. pa nas je čakalo kosilo, ki mu je sledil kratek počitek. Od 14.30 do 17.00  so nas že čakale popoldanske aktivnosti. 1. skupina je spoznavala gospodarstvo in značilnosti Triglavskega narodnega parka, v obliki dela na prostem. 2. skupina se je zabavala na sankališču, 3. skupina pa se je lotila teka na smučeh. V prihodnjih dveh dneh se bomo skupine izmenjale tako, da bomo vsi izkusili vse dejavnosti.

Po prihodu v CŠOD smo zopet malo počivali, nato pa se okrepčali z večerjo, ki so ji sledile večerne dejavnosti. 6. razred se je odpravil na obisk Kranjske Gore, petošolci pa smo se preizkusili v kvizu.

Kar pester dan, kajne?

Priprave na smučanje
Sankanje
Triglavski narodni park

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost