OŠ Brusnice smo postavili na šolski košarkarski zemljevid

Šolska košarkarska ekipa mlajših dečkov je sredo, 24. 5. 2023, igrala finalni turnir. Turnir je potekal v Novi Gorici. Po uvodnem nagovoru župana in ravnateljice, nas je navijače pozdravil pevec Trkaj. Vzdušje v dvorani se je stopnjevalo do prve tekem. Naši fantje so se na prvi tekmi borili proti domačinom, OŠ Frana Erjavca v Novi Gorici. Fantje so začeli pogumno in borbeno, vendar smo morali priznati premoč nasprotniku. Naj omenim, da je na finalnem turnirju zaradi bolezni manjkal naš zelo ključen igralec, David Janc. Takoj po prvi tekmi nas je čakal boj z Osnovno šolo Miklavž ob Dravskem polju. Tudi proti tej šoli so izgubili, a jim ni veliko manjkalo do zmage. Na koncu smo vseeno osvojili tretje mesto, ki je za našo majhno šolo, odličen uspeh. Ne odličen, izjemen uspeh.

Navijači smo veselo navijali in bili zelo glasni. Imeli smo tube in celo lesene raglje. Veselili smo se vsake dobljene točke. Na rezultat smo zelo ponosni in že danes o tekmi pripovedovali sošolcem, ki so ostali v šoli.

To je bilo za vse lepo doživetje in prepričana sem, da smo se vsi imeli odlično.

                                                                                Zapisala: Ajda Deželan

Šolsko košarkarsko ekipo so sestavljali:
Nai in Lucas Čerček, Maj Zavodnik, Luka Vujasin, Lovro Škrbec, David Janc, Tian Sašek, Žiga Rolih, Gašper Vovk, Tai Ivanež, Maksim Lumpert, Žan Janc in Anej Jarc.
Trener in vodja ekipa: Srđan Alapovič in Uroš Jazbec

TEORIJA ZA BRONASTI ŠPORTNI PROGRAM KRPAN (6.R) glavno – OŠ Brusnice (office.com)

TEORIJA ZA BRONASTI ŠPORTNI PROGRAM KRPAN (6.R) – OŠ Brusnice (office.com)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost