Bodi dober, bodi kul

Bodi dober, bodi kul je vseslovenski projekt, v katerega je vključena tudi naša šola. Omenjeni projekt poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, podpirajo pa ga številni znani slovenski športniki, igralci, pevci, strokovnjaki in podjetniki. Rdeča nit omenjenega projekta nosi pomembno sporočilo, saj osvešča vse sodelujoče, da ni vseeno, kakšen vzornik je posameznik, saj le-ta s svojim obnašanjem močno vpliva na razvoj mladih možganov.

V prazničnem mesecu decembru, so se tako naši učenci in mentorici, projekta lotili s posebnim veseljem. V okviru podaljšanega bivanja so izdelovali namizno dekoracijo, pekli piškote in izdelali voščilnice. Vse so tudi posneli in izdelali kratek posnetek, ki prikazuje delček njihovega dela.

Namen izdelovanja pa je bil mesecu primerno – čaroben. Omenjene izdelke so namreč učenci podarili nekaterim starostnikom v okolici šole. Toplo voščilo in nasmehi na otroških obrazih so jim polepšali praznični čas. Naši učenci pa so dobili novo izkušnjo, kjer so spoznali, da so mala dela dobrote in ljubezni še kako pomembna. In naj bo ravno slednje, naše vodilo v novem letu.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost